Sanitair - sanitaire installatie

Sanitair - sanitaire installatie

De sanitaire toevoer- en afvoerleidingen vormen een essentieel onderdeel van de sanitaire installatie en verdienen dus de nodige aandacht. Een ander aandachtspunt is het milieu. Door regenwater te recupereren, kan je het drinkwaterverbruik drastisch beperken. Daardoor komt er ook minder water in de riolering terecht.

Wie een nieuwe woning bouwt, of grote verbouwwerken uitvoert, kan niet buiten regenwaterrecuperatie. In en rondom je woning, kan je immers veel toepassingen met regenwater uitvoeren. Denk maar aan het toilet doorspoelen, de auto wassen, de tuin besproeien en de was doen.

In “het feest van het water” kan je zien welke mogelijkheden er zijn om uw badkamer in te richten. Het is ook mogelijk om een kijkje te nemen in de showroom van Facq in jouw buurt.

Als sanitair installateur helpt AV-eco u graag met uw complete badkamerinstallatie / sanitaire installatie en waterbehandeling. Contacteer ons voor prijzen.

AV-eco zorgt voor een snelle en grondige vernieuwing van uw sanitaire installatie bij verbouwing of renovatie. Ook wanneer u uw droomhuis bouwt, zorgen wij voor een vlekkeloze installatie van uw sanitair.

Onze vakmannen verzorgen de installatie van of herstellingen aan uw sanitaire installatie van a tot z. Als geschoolde professionals staan we u bij in de keuze van sanitaire materialen van de bete kwaliteit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gedetailleerde offerte voor uw project.